18 oct. 2010

eveniment...

 la Women on Web
WoW...

  Agentia de Implinit Dorinte, Chic Camp - proiectul pentru copiii institutionalizati de la Mogosoaia, suveica bunicii - care colinda lumea... Chiar daca la inceput evitam expunerea, acum le povestesc tuturor, cu drag, despre ceea ce fac/em (spun facem pentru ca nu sunt singura, suntem peste 300 de oameni) Zica cine ce o zice! Asa am acceptat, inca o data, invitatia lui Cristi Manafu sa vorbesc la WoW (multumesc, admirabila organizarea, as usual:) Si, conform aceleiasi structuri de "reteta", am respectat  prostul obicei de a merge total nepregatita la un astfel de eveniment. In general ma inspir pe loc din ceea ce se intampla acolo si din toate povestile mele pe care le asez in context! De obicei iese bine...  Numai ca, de data asta, mi am jurat ca n o mai fac! De vina sunt, in primul rand, Cristina Bazavan (redactor sef  revista Tabu ) si Crina Coco Popescu (cea mai tanara alpinista din lume care se lauda cu recorduri aproape imposibil de... imaginat) Nu intru in amanunte, dar ele, pur si simplu, nu s au "intamplat" acolo si gata! A, a mai fost si Oana de la "Let s do it, Romania!", la fel de neintamplatoare... 
Dupa ce am povestit haotic despre multimea de femei frumoase care fac Agentia sa mearga, care mi poarta suveica prin lume si care vin cu drag in fiecare saptamana in proiectul Chic Camp de la Mogosoaia, am intrebat un barbat cum a fost. Mi a spus simplu, sincer, detasat: " pareai o femeie puternica, cu o poveste frumoasa, aveai voce buna in microfon, mi au dat lacrimile de doua ori..." Asa, si? "Si atat!" La asta vroiam sa ajung cu postarea de fata! Avem de lucrat cu totii pe subiectul asta (vad din ce in ce mai multi "lideri de opinie", construiti din nimic, personaje "si atat ")  Sa nu fim intamplatori, bine si atat! Sa fim prezenti, pe de a ntregul si de adevaratelea, oriunde ne am aseza sa povestim despre lucrurile pe care le facem noi! Mai ales cand invocam puterea exemplului... Asa ca, ma pun pe invatat!



Dragos Bucurenci (Mai Mult Verde) Alina Zara (Agentia de Implinit Dorinte, chicD10) Oana Bratila (Let s do it, Romania!) Crina Coco Popescu (alpinista) Cristi Manafu (organizator WoW)

3 comentarii:

  1. Anonim18/10/10

    AM FOST ACOLO, IN SALA! Doamna draga, n-ati fost nici macar o clipa intamplatoare. V-ati ridicat prima in picioare pentru Crina Popescu si ne-ati ridicat si pe noi, ati avut un discurs liber, sincer, mai mult, mult mai mult decat "si atat"! Eu va iubesc! Amalia

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim18/10/10

    Sunt Elena si am fost mandra sa va cunosc acolo la Women on Web. Stiti care mi se pare cea mai buna dovada de "neintamplare" in cazul dumneavoastra? Faptul ca a trebuit sa stau la coada sa va felicit, sa vorbesc cateva minutele cu chic de zece... Din cei peste 20 de oameni care v-au tinut acolo inca doua ore dupa ce s-au terminat prezentarile, trebuia sa existe macar unul care sa sesizeze intamplarea. Banuiesc ca nimeni nu v-a strans mana soptindu-va: "Ati fost absolut... intamplatoare" :) Cu admiratie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim31/10/10

    Oamenii din jurul tau sunt aproape fanatici, femeie. Oamenii care ajung sa te cunoasca se aliniaza ca la un semn in spatele tau! I-am vazut. I-am simtit! E periculos! Sper sa poti gestiona bine si frumos forta asta pe care o ai si de care as vrea sa cred esti constienta in mod pozitiv!

    RăspundețiȘtergere