5 iul. 2009

eveniment...


TALCIOCUL DE STIL...

NE DUCEM MEREU PENTRU CA NE PLACE ATMOSFERA!
Caram bannerul cu mesaj si pe noi, care, in general, reciclam, reinventam, reinterpretam si spunem povesti... Cum e la Talciocul nostru? Foarte fain! De exemplu in vara:  relaxant...două zile minunate în care am socializat, ne-am făcut prieteni noi, am ascultat muzică bună în curtea Art Hotelului Marcelei, ne-a bătut un vânt uşor, am mâncat supă de legume, langoş cu varză, sos de usturoi şi smântână cu mirodenii, am băut limonadă cu mentă şi lămâie, am dat peste cap câteva shut uri de polen cu ţuică veche şi la urmă am îndulcit totul cu turtă dulce de casă şi cornuleţe cu nucă...


Săpunurile naturale şi cremele organice propuse de Fendissima. Unele chiar erau "chic". Au mers foarte bine cele cu particule de aur şi particule autobronzante. Ne-am îndrăgostit de ele... dintr-un milion de motive.

bucataria...

din primavara, Targul de Florii...









5 comentarii:

  1. maaaaaaaaaaaama, sa vezi ce ti-o iau pe Miki de urechi data viitoare cand ma intalnesc cu ea! cum sa nu zica ca ea are Brasov Style???

    RăspundețiȘtergere
  2. Am asteptat sa ma prezint in cadrul unui targ de la Harman. Dar pana ieri, ba am intarziat eu, ba nu ati venit voi. Oricum, de azi inainte se stie nu? ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Simpatica atmosfera, muzica delicata, lumea primitoare. Frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos a fost la targ..imi pare rau ca nu am reusit sa vin sa va vad! La editia urmatoare! si felicitari..atat voua pentru organizare cat si Ioanei pentru bac!

    RăspundețiȘtergere