8 feb. 2010

eveniment...

Petrecerea feisbuchistilor
  petrecere D10

Pe 6 februarie 2010 am avut de aniversat ceva... implineam 6 luni de cand aveam cont pe Facebook. Cea mai puternica, desteapta si utilizată retea sociala din Romania. Implineam si 4300 de prieteni, asa ca s-a nimerit la fix cu "petrecerea feisbuchistilor" pe care o tot puneam la cale din decembrie anul trecut. Era dorinta a sute de oameni sa se cunoasca live si noi puteam sa o implinim.  Am pornit spre Bucuresti. Iarna grea, omatul mare.... Acolo Bobo se tinuse de cuvand: "Facem petrecerea... ne bagam, cum sa nu! Agentia de-mplinit dorinte e ceva fantastic. Dupa cate observ sunteti genul care se pricepe la delegat atributiuni de minune, asa ca da, sunt de acord sa colaboram. Dumneavoastra, frumoasa doamna, aveti de facut un singur lucru: va pregatiti rochia si discursul" Inutil sa mai precizez ca la 8 seara incepea evenimentul si la 7 am constatat ca mi am uitat rochia la Brasov. In ceea ce priveste discursul... era in buzunarul rochiei!


Gluma i gluma, acum sa va povestesc serios cat de dragut a fost Vlad Eftenie, unul dintre cei mai buni fotografi de strada din Romania, care a acceptat sa expuna in foyerul clubului Spice o serie de fotogrfii de viata reala a unor orase chic din lume.  Cat de minunat Mihai Margineanu care a concertat for free cu bandul lui cu tot... sau baietii de la stand up comedy. Si mai ales echipa BigfootMedia Events. A aparut si Dani Otil de la Neata de pe Antena 1 cu o mana de ajutor pentru promovare, Mircea Badea cu un misto caracteristic... 700 de prieteni inscrisi pe lista de invitati... si campania Agentiei de-mplinit dorinte chicD10 "Prieteni pentru Radu si Robert".

sambata 6 februarie 2010. ora 20. Bucurestiul blocat. Ningea incontiniuu si viscolea. Si totusi - 400 de persoane s-au prezentat, si-au pus in piept ecusoanele cu numele de cont de pe Facebook si a inceput  marea socializare. Eram ca-ntr un imens chatroom live...  Oamenii erau absolut normali. Nu urati, nu ciudati, nu nebuni, nu anti sociali, nu frustrati... Oameni frumosi, veseli, bucurosi sa se intalneasca, sa se cunoasca, sa povesteasca, sa se stranga in brate, sa se complimenteze, sa rada si sa danseze. O doamna, prietena a noastra virtuala, a venit in scaun cu rotile... Fara fite, nazuri, mofturi, ochi dati peste cap... foarte putine silicoane si multe hohote sanatoase de ras. Oameni destepti, chic, incredibil de calzi... Mai dupa miezul noptii, cand am reusit sa ma asez cu Bobo pe un scaun in liniste, am tras o concluzie: petrecerea o facusera de "lauda" oamenii care au fost acolo. Nimic altceva! MULTUMIM!
Oameni care s au imprietenit cu Radu si Robert, gemenii autisti, le au scris scrisori absolut impresionante si apoi au stins firescul sensibil in doua trei pahare de cocktail! Miki ex K pital, Tanta lui Teo Trandafir, Elena de la Madinga, Mihai Bendeac de la Mondenii, Cotabita, Tania Popa, d-na Viziru de la It s show time Antena 2, Materian Duta de la Razvan si Dani, Cristina Cioran, Anca Florea, Roxana Steblea de la Catavencu si alti cativa jurnalisti de monden... toti au fost oameni absolut normali. S au amestecat cu prietenii lor de pe Facebook si s au pierdut frumos in multime... A, sa nu uit. Eveniment facut cu buget 0.  Doar pe baza de prietenie... N am auzit pe nimeni sa zica"mie ce mi iese?". Ceea ce este extraordinar. Cei de la Durex ne-au sprijinit pentru finisajele finale si zeci de alti prieteni au fost aliniati la start gata oricand sa intervina cu o mana de ajutor:) Respect maxim! 

Un comentariu:

  1. Anonim5/3/10

    Daca mai exista loc pentru inca un agent de indeplinire a viselor as fi mai mult decat fericita sa ma alatur voua .
    gabriela_popescu@ymail.com

    RăspundețiȘtergere