8 oct. 2009

prieteni...



O toamna chic prin preajma
Acasa la Marcella



Marcela este una dintre cele mai bune prietene chicD10. Are o căsuţă, care pe mine personal mă fascinează. Poarta ei e intotdeauna deschisa. Pentru mine... poate pentru ca ma iubeste in egala masura:) Toamna asta mergem foarte des să mancam zacusca, dulceata, turta dulce si sa bem ceai. In cani de portelan, ca pe vremea bunicii mele! Ieri am facut si niste poze. N-ar fi fost pacat sa nu va iau si pe voi cu mine? Nimic nu e aranjat intr-adins. Asa arata casa Marcelei in fiecare zi!


Foto: Stelian Grajdan (multumesc "Stelu":)

 Partea frumoasa a lucrurilor consta in ceea ce se intampla acasa la Marcella. Daca in vara am facut "Talciocul de stil", urmeaza o zi a Recoltei cu  "de toate" si mai ales un minunat Targ de Craciun. Se instaleaza un cort de evenimente sofisticat, se "aranjeaza" prognozele meteo si, mai ales, se pregatesc ideile! Mai povestim... Acum eu ma intorc la zacuscă cu paine calda de casa si la compotul de mere:) Mai tarziu trebuie sa sterg praful de pe pianul din galerie si... precis se mai gaseste ceva de facut. Poate o sa probez o rochita din colectie sau o sa ma plimb prin gradina, sa mai adun cateva prune pentru dulceaţa! Ieri le-am mancat pe toate in timp ce ne "organizam" pentru finalul asta minunat de 2009!

13 comentarii:

  1. NU CRED CA ASA ARATA CASA EI IN FIECARE ZI! NU POT SA CRED ASTA, IERTATI-MA, IMI PLACE BLOGUL LA NEBUNIE, DAR ASTA NU POT SA O CRED!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, intr-adevar, nu arata asa in fiecare zi! Sa o vezi de Craciun, sau primavara:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim8/10/09

    Marcela Cosnean, din Harman, nu? Minunata femeie. Am cunoscut-o si noi la un eveniment in vara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim8/10/09

    Sic. De nota 10. Minunat reportaj, multumim! Familia Florea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim8/10/09

    Traiasca facebook-ul! SUPER PROFIL CHICd10 SI ACOLO! Blogul... pe masura! Ne inclinam plini de respect!

    RăspundețiȘtergere
  6. E uluitoare casa. Cata rabdare, imaginatie, placere, drag de lucrurile alea trebuie sa aiba prietena ta Marcela. Care precis e , la randul ei un on deosebit. Cine se aseamana se aduna, stiti vorba aia romaneasca? Mi-ar placea sa o vizitez si eu intr-o buna zi. Mi-ai facut ziua mai frumoasa cu blogul tau. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc si eu pentru vizita si pentru aprecieri! Marcela locuieste la Harman, langa Brasov. In curte, in partea din spate, inspre gradina, are si un Art Hotel, in aceeasi idee. Merita sa incercati o rezervare. Pentru decor, pentru locuri si pentru ... ea! E extraordinar sa o cunosti... e un om minunat! O sa fim si noi prin preajma, evident! Avem multe de povestit:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim8/10/09

    Cool! de petrecut unm WE acolo :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim8/10/09

    foarte, foarte chic!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce atmosfera calda, de bine, fiecare coltisor pare a fi pregatit pentru o scana de film. Minunat intr-adevar.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim9/10/09

    zarali, zarali, ce lucrari mai ai... cand ziceai ca ai facut pozele astea? :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Alina, multumesc mult de blogul asta asa frumos despre mama mea :) Imi este dor de voi toti , si sper sa ne vedem in curind.
    Pentru cei care nu stiu adressa de web , sunt www.thecountryhotel.info si www.marcellahome.com

    Cu drag. Lacrima Cosnean

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim13/12/10

    ma coplesiti oameni buni...sunt foarte emotionata si plina de iubire , iubire de bun, de drept , de drag, de oameni...sunt mult norocoasa sa va fi cunoscut pe voi , altfel cum era, cu cine ma bucuram , cu cine imparteam ...pentru cine ar fi fost totul...multumesc

    marcela cosnean, harman/honigberg 13.DECEMBRIE 2010

    RăspundețiȘtergere