12 mai 2009

eveniment...

Colectia Streetstyle chicD1o
CASINO Vesuvius 2009
Colecţia chicD10 a fost pregatita special pentru concursul national  "Miss Vesuvius 2009". Nu s-a vrut una unitară, la fel ca cele la care muncesc designerii în fiecare sezon. Ne-am angajat să îmbrăcăm fetele pentru ţinuta de zi, cu un streetstyle chic. Altfel! Singurul fir pe care l-am urmat în conceperea ei a fost ca fiecare în parte să combine lucruri care, luate separat, să aibă cu totul alte valenţe decît cele pe care le-am dat noi. Cu alte cuvinte, am luat o rochie de bal de absolvire peste care am pus un tricou , şi am făcut-o numai bună de purtat toată ziua, la plimbare. Sau ia ţărănească neterminată, căzută pe un umăr, combinată cu nişte colanţi lucioşi, hamuri şi un clop inscripţionat sarcarstic „.Ro”, care a luat cu totul alte conotaţii decât ar fi crezut cineva la momentul când a fost ţesută. Peste un T shirt cu imprimeu am pus o pereche de aripi de înger, iar unul dintre modele a intrat pe role, cu un căţel în braţe. (un streetstyle care i-a adus câştig de cauză pentru atitudine). Practic, am încercat să mergem cât mai mult pe ideea de „reciclează, reinventează, reinterpretează”, de aceea la un moment dat am îmbrăcat-o pe una dintre fete într-un abajur pe care l-am „înnobilat” cu o bucată de tulle şi sfoară neagră.  Pur şi simplu! Enjoy! (Haine, pantofi, accesorii - "reciclate" din garderoba Alinei Zara - initiatoarea proiectului chicD10 si a acestui joc al nostru)






















10 comentarii:

  1. Ne pare rău, dacă-mi limba italiană este rău. Sunt din Indonezia. Îmi place să-ţi articole & blog-ul dvs. este în regulă. Vreau să-ţi fie friendsI. Dacă nu aveţi nimic de obiectat, vreau să vă vizitaţi blogul meu. rakyatindonesia şi indo-online & vă rugăm să lăsaţi comentariu prieteni. în cazul în care dificultăţi de limbă, vă rugăm să utilizaţi Google pentru a traduce

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana Maria12/5/09

    Caaaaat de tareeeee!F.tare. Bravo!Bravo!eram convinsa.....asteptam poze sa mi se confirme. ca la evenimentul ala nu stiu cum s-a putut intra. Parca era la Nasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ana Damboiu - Bucuresti13/5/09

    Foarte interesanta colectia! Mi-ar fi placut foarte mult sa fiu acolo sa o vad live, pentru ca intotdeauna poza prezinta o alta realitate. Dar pare dragut... succes! uri

    RăspundețiȘtergere
  4. Rares P.13/5/09

    Street style. Cam prea stilizat după părerea mea, dar merge! Mi-a plăcut prezentare, pare să fi fost un eveniment in care s-a investit mult. Si pentru faptul ca ati ales sa promovati ideea asta de reciclare aveti numai cuvinte de lauda din partea mea. sunt fotograf si am invatat sa ma uit si la imaginea din spatele fotografiei...sunt cateva chestii care nu mi plac, dar va scriu mail.papa ...

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Rareş

    fiind vorba de o defilare, totuşi, nu puteam să lăsăm ţinutele să fie chiar banale, aşa cum ar fi ele purtate ziua-n amiaza mare pe stradă.
    Într-un show live, pentru a capta atenţia publicului, mai e nevoie de o mască, o pereche de role, o fundă imensă sau o pereche de aripi pe ici-colo, pentru a da un pic de sare şi piper spectacolului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Claudia ex Kenar13/5/09

    Nu ma pot hotara la un top...
    Totusi cel mai chic sunt: fata cu chitara,cea cu aripioarele de inger si cea cu role...combinatiile lor vestimentare sunt funky,sweet,smart,vintage...iar rochia si salopeta sunt un must! Evidenta mireasa e cireasa!
    Pacat k nu am fost la eveniment:( Poate data viitoare!
    Nu e de loc "prea stilizata"...baga capul mai des in Harper's Bazaar!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai, sincer, nu s ce sa zic. V-ati muncit ceva, nu gluma cu colectia asta. A meritat? -:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Andra C.C.14/5/09

    Mai vad pe undeva colectia asta, ca nu prea inteleg... mai faceti si altele? Ma intereseaza mult o colaborare cu voi! E un proiect dragut... si eu cochetez cu ideea designului vestimentar!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim2/12/10

    Cam misto... tare ideea sa te jooci cu hainele din propria garderoba! Doar Alinei putea sa ii iasa asa ceva! Si mai are un milion de chestii mega interesante prin mansarda de la Mandra:)Sunt Oana si mi-as dori sa stau o zi cu Chic printre "colectiile" ei!:))

    RăspundețiȘtergere