19 mai 2009

de ale noastre...


PICTORIAL
streetstyle chicD10

Un proiect chicD10, susţinut de Shots.ro (foto), Diva Vision (hair and make up) şi Touch Media (modele).
Am vrut să vă arătăm într-un mod chic, câteva dintre hainele noastre "reciclate" cu stil! Încearcăm să transmitem forţa fiecărei ţinute în parte: puterea eşarfei YSL într-o combinaţie safari, a bretelelor Prada peste o ie românească veche de peste 100 de ani, a banerului nostru de campanie transformat în ţinută africa style, a tricoului "make fashion history" peste o veche rochie de bal, a gentuţei vintage Moschino pe bicicletă, a aripilor de înger care ridică la rang de artă un t shirt cu imprimeu sau a unei cămăşi ţigăneşti a la Loredana în combinaţie cu o mască de carnaval. Nu ne lipsesc salopeta cu mesaj "glamour", eşarfa marinaire, pantofii Dana Iuga, voaleta cu insigne, animal print-ul, zebra style, baloanele, rolele, mireasa şi-o chitară...
Pentru că Oamenii sunt extrem de diferiţi iar gusturile lor indiscutabile, unicul element de legătură al pictorialului nostru este stretstyle ul arhitectural de pe fundal. O stradă chic din România pe care putem să ne îmbrăcăm spectaculos şi putem fi curajoşi în atitudine! Putem recicla din dulapurile prietenilor sau chiar ale noastre şi putem participa la campania chicD10.









some chic Face


making of
am muncit trei zile. am reciclat de la idei până la aparatura băieţilor din studio.
am fost relaxaţi în măsura în care proiectul ne-a permis si ne-am promis să repetăm experienţa

...

8 comentarii:

  1. Noemi20/5/09

    Cata imaginatie cu proiectul asta!!!!!!!!!!! Il urmaresc indeaproape, sunt convinsa ca ne va uimi de fiecare data, cu fiecare noua propunere. sincere felicitari! Numai bine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim20/5/09

    Fascinant! Treaba, nu gluma!

    RăspundețiȘtergere
  3. Claudia ex K20/5/09

    Ce ti mai lace tie Viata!:) Imi amintesc replici gen: "vreau poze expresive!", "fata n are expresivitate!"...e uite k acum nu te mai "joci" cu copiii si ati reusit sa faceti niste poze pline de viata, expresive, de care cred ca esti f mandra!Frumos!Frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos. Felicitari! Va incurajey cu drag...

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragos D22/5/09

    Foarte bine! Styling si lumina excelente! Buna treaba! Keep on keeping it on!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tare! Imi place la nebinoe making off-ul! :)) Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte reusite pozele! Imi plac cele cu palariuta de paie .ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Marilena Bucuresti26/5/09

    SUPER TARE initiativa, sper sa prinda cat si la cat mai multi.
    La o manifestare din asta trebuie facut si un filmulet. Ce zici? Transmiteti printr/o televiziune si se va raspandi si mai mult. Cine nu are lucruri de oferit? Concret cum sa fac sa particip si eu?

    RăspundețiȘtergere